Jag vill reklamera min produkt, hur gör jag?
 

Ibland så händer det att en produkt går sönder och du vill reklamera den. För att genomföra en reklamation behöver du endast registrera din reklamation i länken http://sportsrehab.se/boka-retur-byte-av-produkt och följa instruktionerna hur du kostnadsfritt skickar tillbaka varan för reklamation. Så fort varan är tillbaka hos oss kommer vi att gå igenom produkten och skickar en ny produkt i samma storlek. 

Vad kostar det att returnera mina produkter?
 

Du kan själv välja hur du vill skicka tillbaka dina varor till oss. I samband med att du registerar din retur på http://sportsrehab.se/boka-retur-byte-av-produkt så får du möjlighet att välja ett förbetalt alternativ som kostar 49kr. Om du väljer detta alternativ så kommer vi att lämna kvar 49kr på din faktura som du kan betala som vanligt genom Klarna. 

Hur länge har jag öppet köp?
 

När du handlar hos oss på Sportsrehab så har du alltid 30 dagars öppet köp. 

Hur skickar jag tillbaka varan till er?
 

För att skicka tillbaka en vara till oss behöver du registrera din retur i länken nedan
http://sportsrehab.se/boka-retur-byte-av-produkt När du har registrerat din retur så får du alla instruktioner hur du skickar tillbaka din vara till oss för kreditering av din faktura. Tänk på att alltid säkerställa så att din retur kan härledas till ditt ordernummer så att vi vet vad vi skall göra med varan och vem som har skickat tillbaka den.

Vid retur av vara, måste jag betala fakturan först?
 

Om du har för avsikt att returnera din vara inom 14 dagar så behöver du inte betala din faktura. Tänk på att det kan ta två – tre dagar för posten att leverera din retur till oss innan vi kan kreditera din faktura. Du kan alltid kostnadsfritt förlänga betalningsvillkoren med tio dagar vilket är att rekommendera när du skickar tillbaka varan oss för att undvika påminnelser eller förseningsavgifter. Du kan uppdatera betalningsvillkoren genom att logga in på mitt klarna eller ringa till Klarnas kundtjänst på 08-120 120 10
När produkten är tillbaka hos oss kommer du att få ett mail från Klarna som bekräftar att fakturan är krediterad. När vi har mottagit och registrerat din retur kommer du att få en ny uppdaterad faktura från Klarna. Håll utkik efter den i din mejlkorg!

Har ni mottagit min retur?
 

När vi tar emot din retur av en vara så uppdaterar vi omgående din faktura och skickar om fakturan till samma e-postadress som du har uppgett. När du har fått denna uppdatering så betyder det att produkten är tillbaka på vårt lager och din faktura har makulerats. Om du har betalat din vara med kreditkort eller banköverföring så kommer pengarna återbetalas till samma konto som du betalade ifrån. Det tar normalt 2-3 bankdagar innan du ser pengarna tillbaka på ditt konto. 

Hur byter jag storlek på min produkt?
 

Du har alltid kostnadsfria storlek- och modellbyten när du handlar hos oss på sportsrehab.se, för att byta storlek eller vara så behöver du endast klicka på länken https://sportsrehab.se/boka-retur-byte-av-produkt och uppge namn, ordernummer och önskad storlek du vill byta till. Klicka på skicka så kommer du att få en länk maila till dig där du kan ladda ned den kostnadsfria bytesfrakten. Om du har tillgång till en skrivare så printar du dokumentet och följer instruktionerna hur du skickar tillbaka för storleksbyte. Det är viktigt att vi på kundservice kan identifiera din produkt till ditt ordernummer så att vet vad vi skall göra med produkten när den kommer tillbaka till oss. Samma dag som vi tar emot din produkt för storleksbyte skickar vi tillbaka önskad storlek.