På den här sidan har vi samlar vi vanliga frågor som uppstår, denna sida fylls på vartefter upprepade frågor kommer in.

Alla våra paket skickas med Postnord. Vi strävar alltid efter att skicka varorna samma eller nästkommande vardag. Efter att vi skickat paketet tar det oftast bara en dag innan du har din beställning hemma. De allra flesta paketen skickas direkt till brevlådan hos mottagaren, men i vissa fall lämnas de hos ombud där du får hämta ut paketet. I dessa fall får du ett sms med information om var du hämtar det. 

Ja, vi tar 39 kronor för att täcka en del av emballage och fraktkostnaden vi får betala. 

95% av alla beställningar som läggs före 13:00 skickas samma dag och levereras oftast dagen efter, undantag gäller förstås på helger och helgdagar. Ett fåtal av våra produkter är beställningsvaror, detta gäller främst våra dyraste produkter, och där kan leveranstiden variera mellan 1-6 dagar.  

Det är helt säkert att handla från oss. Vi har valt att arbeta med Sveriges ledande betalningsleverantör, Klarna, vilket garanterar att din betalning går säkert till.
Du kan välja att betala med faktura och därmed ha möjligheten att få hem varan innan du betalar. Självklart erbjuder vi även kortbetalning.

När du handlar hos oss kan du välja mellan flera olika alternativ. Du kan betala direkt med kort eller via ditt bankkonto och BankID, du kan kostnadsfritt betala inom 14 dagar via faktura, du kan betala senare och du kan dela upp betalningen. Allt för att underlätta för dig som kund. 

Det går alldeles utmärkt att betala via företag. Om du vill göra detta så maila oss på info@sportsrehab.se så återkommer vi med instruktioner.

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig om du vill byta en produkt. Följ bara instruktionerna på denna sida: Byte av produkt

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig om du vill reklamera produkt. Följ bara instruktionerna på denna sida: Reklamera en produkt

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig om du vill returnera en produkt. Följ bara instruktionerna på denna sida : Retur av produkt

Har du andra frågor?

Kontakta vår kundtjänst så hjälper dom dig mer än gärna.

KUNDSERVICE