Sports Line – den senaste sportkollektionen från tyska Bauerfeind

Just när vi trodde att det inte går att hitta på fler nyheter kommer Bauerfeind med sin nya kollektion Bauerfeind Sports. Med hjälp an en helt ny teknik, kallad 3D AIRKNIT Technology kombinerar man tre innovativa tekniker till en högteknologisk lösning – resultatet är en perfekt balans mellan stabilitet och flexibilitet. Återigen visar Bauerfeind vägen med produkter som ger idrottare styrka och tillit nog för att ge allt, med produkter som är speciellt utvecklade för de krav sporten ställer.

450.00 kr

Sportkollektionen

Bauerfeind Sports Vadsleeves

499.00 kr
599.00 kr
1,020.00 kr
840.00 kr
600.00 kr

Bälte för ryggen

Bauerfeind Sports Back Support

1,560.00 kr

Sportkollektionen

Bauerfeind Sports Armsleeves

599.00 kr
840.00 kr
720.00 kr
759.00 kr
759.00 kr

Frågor och svar om Sports Line från Bauerfeind

Med den här nya produktkollektionen befäster Bauerfeind sin ställning som världens ledande tillverkare av medicintekniska hjälpmedel för elitidrottare och motionärer. Kollektionen består av tre typer av produkter:
⦁ Sports Compression: Kompressionsprodukter för armar, ben och fötter, med högelastisk stickning och optimal kompression för idrott.
⦁ Sports Support: Knäskydd, ankelstöd, ryggstöd och andra stöd. Anatomiskt formad stickning ger ett effektivt förebyggande skydd.
⦁ Sports Insoles: Olika skoinlägg med Weightflex-teknik som ger bättre rörlighet och kontroll.

3D AIRKNIT-tekniken ger en högelastisk stickning och en noga reglerad kompression baserad på medicinsk standard. Syftet är att hjälpa kroppen att bli av med inflammationer och tillföra syresatt blod. Det i sin tur kan minska ömheten i musklerna efter träning och därmed korta ner återhämtningstiden.

Produkterna är anatomiskt utformade och designade för perfekt passform. Den avancerade stickningstekniken ger ett perfekt stöd och tillåter dig att prestera på topp. Produkterna väger minimalt och andas, och transporterar bort svett även under extrem fysisk aktivitet.

Sportskneebasket Sportsrehab

(Basketstjärnan Dirk Nowitzki, 13-faldig NBA All Star.)

”Jag har satt min tillit till Bauerfeinds produkter i många år nu. Jag måste kunna lita på min kropp – och Bauerfeind hjälper mig att göra just det. Deras produkter håller världsklass”.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss

Kundservice